Jika anda mempunyai tawaran, anda tidak perlu.
Tidak ada Son Heung-min, tidak ada Hwang-i-jo. Bilah Bentuho telah membosankan, tetapi kita perlu mencari alternatif. Na Sang-ho adalah tetamu biasa Bentou. Dalam pasukan kebangsaan kedua, yang berpusat di luar negara, Na Sang-ho diberi banyak peluang dengan keikhlasan. Kadang-kadang pengubah putera itu menarik kritikan peminat, tetapi pada tahun 2019, dia membuktikan keupayaannya dengan memimpin pasukan […]

Tidak ada Son Heung-min, tidak ada Hwang-i-jo. Bilah Bentuho telah membosankan, tetapi kita perlu mencari alternatif.

Na Sang-ho adalah tetamu biasa Bentou. Dalam pasukan kebangsaan kedua, yang berpusat di luar negara, Na Sang-ho diberi banyak peluang dengan keikhlasan. Kadang-kadang pengubah putera itu menarik kritikan peminat, tetapi pada tahun 2019, dia membuktikan keupayaannya dengan memimpin pasukan kebangsaan 해외스포츠중계 tanpa pasukan luar negara untuk memenangi Kejohanan E-1 Liga Bola Sepak Asia Timur (EAFF).

Malah sebelum Perang Korea-Jepun, Na Sang-ho adalah teras serangan Ventuho. Pasukan kebangsaan Korea-Jepun yang diadakan di Stadium Nissan Yokohama pada 25 akan bermain dengan semua anugerah Chapoma. Sohn Heung-min dan Hwang In-bum tidak dapat menyertai kecederaan itu, dan Hwang Ui-jo, Hwang Hee-chan, Kim Min-jae dan Son Jun-ho dikecualikan daripada pasukan mereka yang bimbang tentang jangkitan koronavirus baru (Korona 19).

Na Sang-ho, yang tiba di Jepun dan menjalani pemeriksaan ringkas selepas pemeriksaan Corona 19, berkata, "Saya tiba dengan selamat. Saya tiba dengan baik tanpa kesulitan yang besar kerana saya meneruskan mengikut protokol Corona. "Menurut peraturan anti-virus, nampaknya saya akan kembali tanpa masalah besar. Pemain akan memberi tumpuan kepada permainan kerana ia adalah Korea-Jepun. "

Na Sang-ho mengetuai pasukan Korea-Jepun yang tidak berada di luar negara untuk menang. Pada masa kejohanan E-1, dia menjadi sayap dua hala untuk Jepun, dan dia mencapai barisan hadapan dengan Lee Jung-hyup dan Kim In-sung. Saya masih mempunyai peluang yang lebih baik untuk menyertai mereka. Saya lebih suka keadaan peribadi saya daripada itu.

Na Sang-ho telah memainkan peranan besar dalam FC Seoul dengan enam perlawanan dan tiga gol musim ini. Na Sang-ho juga berjanji, "Saya akan melakukan yang terbaik untuk meneruskan pasukan saya dalam pasukan saya."

Dia adalah Jepun, dan dia membakar lebih banyak masa lalu. Na Sang-ho bermain untuk FC Tokyo pada tahun 2019 tetapi mengalami kesukaran menyesuaikan diri. Akhirnya, tahun lepas, setahun kemudian, dia kembali ke Liga K selepas menyewa Seongnam FC. Na Sang-ho berkata, "Saya bermain di kelab Jepun tahun lepas dan saya tidak menunjukkan kemahiran saya. Saya ingin memberi kesan yang kuat terhadap Perang Korea-Jepun ini, "katanya." Semua orang tahu betapa pentingnya Perang Korea-Jepun. "

Tottenham Spur sedang mencari pengganti penjaga gol Wigo Chess, kerana kemungkinan Cookes meninggalkan pasukan musim panas ini, pilihan Tottenham telah disempitkan kepada tiga penjaga gol kebangsaan England.

Chefs telah menandatangani kontrak dengan Tottenham sehingga Jun depan, tetapi baru-baru ini dia menarik perhatian dengan menyebut perselisihan dalam pasukan, yang telah membuat hubungan dengan jurulatih Jose Morinho menjadi lebih sukar. Banyak media tempatan melihat kemungkinan bahawa memasak akan meninggalkan pasukan di pasaran pemindahan musim panas ini.

The Sun, yang dipetik oleh British, mengatakan Tottenham sedang mencari penjaga gol baru, yang bermaksud bahawa dia mahu kembali ke tanah airnya, Perancis, dan Tottenham sedang mencari pengganti.

Tottenham adalah tiga pemain yang mempunyai pengalaman pasukan kebangsaan England. Dean Henderson, penjaga gol kebangsaan England dan Nick Pope, yang berada di Burnley, dan penjaga gol West Bromwich Albion, Sam Johnstone, yang mencari pasukan yang boleh bermain untuk Manchester United.

Henderson terus dirujuk sebagai penjaga gol Tottenham yang akan datang, dengan David de Heara sebagai penjaga gol utama, Henderson berada di Manchester United No. Sukar untuk mendapatkan satu tempat. Sekiranya Tottenham adalah kelab yang boleh dimainkan, ia akan menjadi syarat untuk menarik.

Pope adalah penjaga gol yang terus dipanggil oleh Gareth Southgate, jurulatih pasukan kebangsaan England. "Saya juga menyertai Piala Dunia 2018 Persekutuan Bola Sepak Antarabangsa (FIFA) Rusia sebagai penjaga gol untuk Jordan Pickford.A-match adalah empat perlawanan, dan dia bermain 28 perlawanan dalam Liga Perdana musim ini dan menjaringkan 32 larian.

댓글 남기기

이메일은 공개되지 않습니다. 필수 입력창은 * 로 표시되어 있습니다